Diensten

Marss biedt verschillende diensten
Reparatie/ Onderhoud aanhangwagen
Geremd of ongeremd, iedere aanhangwagen is wel eens aan reparatie toe. Voor reparatie van alle merken aanhangwagens, boot en paarden trailers bent u bij Marss aan het juiste adres. Wij hebben alle onderdelen op voorraad en beschikken over een mobiele professionele werkplaats. Service en kwaliteit staan bij ons voorop.Geen wonder dat wij de keuze zijn van vele bedrijven, gemeenten en particulieren in Noord-Nederland.
Mobiele service
Bespaart u de tijd, moeite en kosten om uw aanhangwagens, boottrailers of paardentrailers te verplaatsen. Marss beschikt als enige in Noord Nederland over een professionele mobiele werkplaats. Voortaan kunt u uw aanhangwagens op elke locatie laten onderhouden. Service en kwaliteit waar en wanneer u wilt. De deskundige monteurs voeren direct de gewenstereparatie bij u op locatie uit. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact op nemen via het contactformulier, of gewoon even bellen.
Aanhangwagen onderdelen

Is het achterlichtglaasje van uw aanhanger kapot? Problemen met de kogelkoppeling? Marss in Sneek levert een breed assortiment onderdelen van verschillende merken aanhangwagens,boottrailers en paardentrailers tegen zeer scherpe prijzen. En of u nu op zoek bent naar een neuswiel, kogelkoppeling, achterlicht of remkabel. Wij zorgen voor snelle levering zodat u weer verder kunt.