Reparatie/ Onderhoud aanhangwagen

Reparatie aanhangwagens

Geremd of ongeremd, iedere aanhangwagen is wel eens aan reparatie toe. Voor reparatie van alle merken aanhangwagens, boot en paarden trailers bent u bij Marss aan het juiste adres. Wij hebben alle onderdelen op voorraad en beschikken over een mobiele professionele werkplaats. Service en kwaliteit staan bij ons voorop.Geen wonder dat wij de keuze zijn van vele bedrijven, gemeenten en particulieren in Noord-Nederland. 

Voorkom boetes!

De politie controleert veel en grondig op het gebruik van aanhangwagens, boottrailers en paardentrailers. De technische mankementen waarvoor de meeste bekeuringen afgelopen jaren werden uitgedeeld, konden met een jaarlijkse onderhoudsbeurt voorkomen worden:

Aanhangwagen onderhoud

Goed onderhoud verhoogt de levensduur van uw aanhangwagen, boot of paardentrailer, en is belangrijk voor uw veiligheid op de weg. Remmen, assen en draaiende delen worden bij professioneel gebruik zwaar belast. Tijdig onderhoud voorkomt overmatige slijtage en zorgt ervoor dat u niet voor verassingen komt te staan.

Bij Marss bent u aan het juiste adres voor reparatie en onderhoud van alle merken aanhangwagens.Wij onderhouden en repareren uw aanhangwagen vakkundig, snel en prijsconform.Bij een onderhoudsbeurt wordt uitgebreid aandacht besteed aan de volgende groepen:

Een aanhangwagen is een deelnemer in het verkeer, dus is het zeer belangrijk om jaarlijks een service beurt te laten uitvoeren.